Apartmani Zlatibor Goga – Apartman Goga Lux Spa 2

je naš najnoviji apartman u ponudi, potpuno nov, kompletno opremljen apartman u modernom stilu. Nalazi se u novom apartmanskom naselju Marić, smeštenom u produžetku naselja Jelena Anžujska, u mirnom delu Zlatibora sa pogledom na vrhove Čigote. Po strukturi je jednoiposoban, površine 37 m2. Spavaća soba ima bračni ležaj za 2 osobe, a ugaona garnitura u dnevnom boravku je namenjena i kao pomoćni ležaj.
Apartman je opremljen kablovskom televizijom u obe prostorije, bežičnim internetom, poseduje grejanje na struju u svim prostorijama, i takođe ima obezbeđeno parking mesto. Apartman ima u potpunosti opremljenu kuhinju, kao i terasu sa koje se pruža pogled na prirodu. Posebna pogodnost za goste ovog apartmana je Spa centar u prizemlju zgrade (do kog se spuštate liftom) sa svim sadržajima za opuštanje. Spa Centar sadrži: Tepidarijum, Finsku saunu, Parno kupatilo i Jacuzzi hidromasažnu kadu.

Pogled koji pruža mirna jutra i prijatne večeri …

Pogledajte kratku reportažu o apartmanu Goga Lux Spa 2, kojim putem možete doći do apartmana i kako je opremljen ovaj smeštaj na Zlatiboru. Dobro nam došli!